PCiD

PCiD is jaren geleden gestart als researchafdeling van Pcdata BV. Het brede en diepgaande kennis van de researchafdeling werd in principe slechts gebruikt voor een relatief klein marktkanaal. “In feite een probleem waarmee elk MKB-bedrijf in meer of mindere mate te maken heeft”: zegt Paul Crutzen, mede-eigenaar van Pcdata en destijds hoofd R&D.

De kans dat MKB-bedrijven gebruik maken van dezelfde kennis en competenties voor het ontwikkelen van hun unieke marktpropositie is vele malen groter dan de kans dat ze elkaar in de markt beconcurreren.

Met het oprichten van een professionele community van talentvolle, flexibele en gedreven ingenieurs heeft Pcdata het voortouw genomen om deze selectieve vorm van IP-sharing vorm te geven. Inmiddels werken de professionals van PCiD voor meerdere opdrachtgevers.

PCiD is verbonden met de Qeske community waarin we onze kennis uitwisselen met vele bedrijven en studenten. Door de verscheidenheid binnen het team zijn wij in staat om complexe problemen op te lossen.

team-pcid

Onze kernwaarden

Betaalbaar

Door de samenwerking binnen de Qeske community kunnen we de kosten laag houden.

Betrouwbaar

Wij houden wekelijks contact met onze klanten en hanteren nazorg nadat de producten zijn opgeleverd.

Creatief

Wij denken out-of-the-box en kunnen daarmee de meeste ideeën van onze opdrachtgevers omzetten in een werkend product.

Persoonlijk

Met onze persoonlijke benadering ontstaat er al vrij snel een goede band met onze klanten.

Heeft u een idee en wilt u dat met ons bespreken?

Partners

Wij werken nauw samen met onze partners. Wij werken niet alleen voor onze klanten maar ook met onze klanten zodat wij uw kennis over het product kunnen bundelen met onze technische kennis. Hierdoor ontstaat er een professioneel maar bovenal, een persoonlijk contact.